Термін оформлення:
  • 3 робочих дні
  • 7 робочих днів
Дні подачі документів:
  • понеділок
  • вівторок
  • середа
  • четвер
  • п’ятниця

ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ В АЛЖИР

Для поїздки в Алжир Вам потрібно запрошення від приймаючої сторони. Якщо поїздка туристична, то запрошення повинна оформити туристична фірма в Алжирі.

Просто бронювання, на жаль, не підходить. Запрошення повинно бути в оригіналі і завірено у відповідному органі.

Ми допоможемо вам визначити чи підходить Ваше запрошення, заповнимо необхідні форми і допоможемо з подачею і отриманням документів для отримання візи.

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ В АЛЖИР

  • паспорт терміном дії понад 6 місяців
  • анкетні дані
  • одна недавня фотографія розміром 3 × 4
  • запрошення завірене мерією за місцем проживання, або лист від туристичного оператора в Алжирі з описом маршруту, вказанням готелю і т. д
  • підтвердження фінансових ресурсів на всю тривалість перебування (довідка з банку або довідка про заробітну плату)
  • страховка для подорожі

ВАРТІСТЬ

АЛЖИР
Туризм, сімейна, бізнес * (Обов'язково наявність запрошення)7 робочих днів115 євро
1-3 робочі дні190 євро

*Вартість в умовних одиницях наведена для ознайомлення. Оплата відбувається в гривні по банківському курсу на момент оплатим, у відповідності до отриманого рахунку.
* Консульський збір входить у вартість.
* У таблиці наведено термін оформлення документів у Консульстві. Наше оформлення складає – 2 робочих дні.
* Термін розгляду документів може змінюватися на розсуд Консульства.
* Ми несемо відповідальність за якість підготовки документів, але не можемо впливати на рішення Консульства.

Замовити оформлення візи

Заповніть просту форму і наш консультант зв’яжеться з Вами