Термін оформлення
  • 5 робочих днів
Дні подачі документів
  • понеділок
  • вівторок
  • середа
  • четвер
  • п’ятниця

ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ В ПАР

Для відвідування ПАР громадянам України потрібна віза. Отримання візи вимагає особистої присутності заявника.

Крім того потрібно надати викуплені квитки, а для туристичної візи, додатково, оплату 30% вартості проживання.

Потрібно враховувати, що оформлення візи в Консульстві займає 10 робочих днів і прискорити цей процес, на жаль неможливо.

Плануйте Вашу поїздку заздалегідь і звертайтеся до фахівців. Ми допоможемо Вам в отриманні візи.

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ В ПАР

  • закордонний паспорт, термін дії не менше 3-х місяців
  • анкетні дані
  • 2 фото, 3х4 см
  • довідка з місця роботи
  • копія трудової книжки
  • довідка з банку з рухом коштів за 3 місяці
  • оплата готелю, не менше 30% від загальної суми
  • план поїздки – надаємо ми
  • копія українського паспорта
  • медичне страхування
  • копії авіаквитків

ВАРТІСТЬ

ПАР
Туризм, бізнес, гості5 робочих днів105 $

*Вартість в умовних одиницях наведена для ознайомлення. Оплата відбувається в гривні по банківському курсу на момент оплатим, у відповідності до отриманого рахунку.
* Консульський збір входить у вартість.
* У таблиці наведено термін оформлення документів у Консульстві. Наше оформлення складає – 2 робочих дні.
* Термін розгляду документів може змінюватися на розсуд Консульства.
* Ми несемо відповідальність за якість підготовки документів, але не можемо впливати на рішення Консульства.

Замовити оформлення візи

Заповніть просту форму і наш консультант зв’яжеться з Вами