Термін оформлення:
  • від 3х робочих днів
Дні подачі документів:
  • понеділок
  • вівторок
  • середа
  • четвер
  • п’ятниця

ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ В ІНДІЮ

Найпопулярніша віза для туристів – електронна. Вона дає право перебувати в країні до 60 днів. Отримати більш тривалу візу складно, особливо для молодих жінок.

Пов'язано це з тим, що громадян Індії погано «впускають» в Українуі і з тим, що наші дівчата часто працюють в Індії нелегально.

Нещодавно Консульство все таки пішло назустріч і дозволив отримання електронної візи 3 рази за рік (раніше можна було оформляти візу тільки 2 рази).

Для оформлення повторної електронної візи потрібно обов'язково залишити країну. Часто туристи виїжджають в сусідній Непал, залишаються там на 2 – 3 дні і за цей час для них оформлюється нова віза. Ми допомагаємо в оформленні електронних віз і віз через Консульство.

Список документів для електронної візи:

  • Кольорова скан копія першої сторінки закордонного паспорта
  • скан фото
  • анкетні дані

Особливості: можлива подача в електронному вигляді або через Консульство. Електронна віза простіша і швидша.

Електронна віза в Індію. Віза через Консульство. Бізнес віза. Гостьова віза.

ВАРТІСТЬ

ІНДІЯ (електронна віза)
Електронна віза, 2 в'їзди, 60 днів перебування (сумарно), коридор для в'їзду 120 днів.3 робочих дні150 $

 

*Вартість в умовних одиницях наведена для ознайомлення. Оплата відбувається в гривні по банківському курсу на момент оплатим, у відповідності до отриманого рахунку.
* Консульський збір входить у вартість.
* У таблиці наведено термін оформлення документів у Консульстві. Наше оформлення складає – 2 робочих дні.
* Термін розгляду документів може змінюватися на розсуд Консульства.
* Ми несемо відповідальність за якість підготовки документів, але не можемо впливати на рішення Консульства.

Замовити оформлення візи

Заповніть просту форму і наш консультант зв’яжеться з Вами