Термін оформлення:
  • 3 дні
  • 7 днів
Дні подачі документів:
  • понеділок
  • середа
  • п’ятниця

ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ В КИТАЙ

Китай країна, яка приваблива як для туристів, так і для бізнесменів. Наша фірма має досвід оформлення віз в Китай більше 10 років.

Ми допоможемо Вам з туристичною, бізнес, гостьовою або робочою візою. Ми знаємо всі тонкощі і нюанси при подачі документів.

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ В КИТАЙ

  • закордонний паспорт (термін дії не менше 6 міс. по закінченню поїздки, наявність не менше двох чистих сторінок; для мульти візи необхідний розворот і наявність не менше двох чистих сторінок);
  • копія всіх 16-ти сторінок внутрішнього українського паспорта (по 2 розвороти на аркуші А4, дотримуючись послідовності сторінок);
  • копія всіх 32-х сторінок другого діючого закордонного паспорта (по 2 розвороти на аркуші А4, дотримуючись послідовності сторінок);
  • копія всіх 32-х сторінок попереднього анульованого закордонного паспорта (по 2 розвороту на аркуші А4, дотримуючись послідовності сторінок);
  • 1 кольорова фотографія розміром 3,5 * 4,5 (на білому фоні, 80% обличчя);
  • анкетні дані;
  • довідка з місця роботи на фірмовому бланку з печаткою та підписом, а також з інформацією по зарплаті за останні півроку з розбивкою по місяцях (для приватних підприємців – копію свідоцтва про реєстрацію ПП);

Для туристичної візи можна надати довідку з банку (сума на рахунку повинна бути не менше 2000 дол)

Особливості: є проблеми для відкриття бізнес віз для туристів до 23 років і для тих, хто продовжував візи в Китаї.

Туристичні візи в Китай. Бізнес візи. Робочі візи.

ВАРТІСТЬ

КИТАЙ
Тип візиТермін оформлення в КонсульствіВартість
Туризм 1 в'їзд, 30 днів перебування, 90 днів коридор для в'їзду.7 днів120 $
3 дні160 $
Туризм 2 в'їзди, 20 днів перебування за 1 раз, коридор пів року.7 днів

 

150 $
3 дні190 $
Бізнес 1 або 2 в'їзди (1/30 або 2/20 днів перебування, коридор 3 місяці або півроку).7 днів250 $
3 дні290 $
Робоча віза7 днів120 $
3 дні160 $

*Вартість в умовних одиницях наведена для ознайомлення. Оплата відбувається в гривні по банківському курсу на момент оплатим, у відповідності до отриманого рахунку.
* Консульський збір входить у вартість.
* У таблиці наведено термін оформлення документів у Консульстві. Наше оформлення складає – 2 робочих дні.
* Оформлення мульти візи по запиту
* Термін розгляду документів може змінюватися на розсуд Консульства.
* Ми несемо відповідальність за якість підготовки документів, але не можемо впливати на рішення Консульства.

Замовити оформлення візи

Заповніть просту форму і наш консультант зв’яжеться з вами