Термін оформлення
  • 2 робочих дні
  • 4 робочих дні
  • від 10 робочих днів (при оформленні через Москву)
Дні подачі документів:
  • понеділок
  • вівторок
  • середа
  • четвер
  • п’ятниця

ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ В СІНГАПУР

В даний момент дуже складно отримати візу жінці до 45 років, що їде без чоловіка. Це пов'язано з незаконною діяльністю наших дівчат на території Сінгапуру.

Тому, якщо Вам немає 45 років, поїхати Ви можете тільки в супроводі чоловіка. Імміграційна служба, на жаль, не розглядає, як супроводжуючих подруг, хлопців, батьків, дітей, братів або сестер. Якщо чоловіка у Вас в даний момент немає, то краще вибрати для Вашої подорожі іншу країну. Звертайтеся і ми з задоволення допоможемо Вам з вибором.

З території України можна оформити тільки туристичну електронну візу, якщо Вам потрібна віза іншого типу, то потрібно звертатися в Візові Центри Сінгапуру в Москві. Оскільки Візовий Центр дозволяє подачу через довірену особу, то у Вас є можливість отримати візу з нами.

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ В СІНГАПУР

  • скан першої сторінки закордонного паспорта (термін дії не менше 6 місяців)
  • фото в електронному вигляді (3,5 х 4,5 см, на білому фоні, хорошої якості)
  • фото в роздрукованому вигляді (3,5 х 4,5 см, на білому фоні, хорошої якості)
  • анкетні дані
  • квитки в / з Сінгапуру або бронювання – надаємо ми
  • бронювання готелю (не нижче 3 *) – надаємо ми
  • детальний план поїздки – надаємо ми.
    Для дівчат до 45 років, які їдуть з чоловіком, додатково:
  • довідка з місця роботи
  • довідка з банку
  • скан свідоцтва про шлюб

Особливості: можливе оформлення інших типів віз, при наявності запрошення через Москву.

ВАРТІСТЬ

СІНГАПУР
Туризм, мульти, до 30 днів перебування за 1 раз, 9 тижнів (з дня видачі) для в'їзду.2 робочі дні120 $
4 робочі дні160 $

*Вартість в умовних одиницях наведена для ознайомлення. Оплата відбувається в гривні по банківському курсу на момент оплатим, у відповідності до отриманого рахунку.
* Консульський збір входить у вартість.
* У таблиці наведено термін оформлення документів у Консульстві. Наше оформлення складає – 2 робочих дні.
* Оформлення візи через Москву – за запитом.
* Термін розгляду документів може змінюватися на розсуд Консульства.
* Ми несемо відповідальність за якість підготовки документів, але не можемо впливати на рішення Консульства.

Замовити оформлення візи

Заповніть просту форму і наш консультант зв’яжеться з Вами