Термін оформлення:
  • 4 робочих дні
  • від 15 робочих днів (при оформленні через Москву)
Дні подачі документів:
  • понеділок
  • вівторок
  • середа
  • четвер
  • п’ятниця

ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ В ТАІЛАНД

Для перебування до 15 днів віза не потрібна, але для тих, хто хоче пробути довше або заощадити час, при проходженні паспортного контролю, потрібно оформляти візу.

У Консульстві Таіланду в Києві можна оформити тільки туристичну (туризм або лікування) або транзитну візу (транзит, посадка на судно, спортивні змагання)

Решта типів віз можна оформити в Консульстві Таіланду в Москві (за запитом)

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ В ТАІЛАНД

Перелік документів:

  • закордонний паспорт, термін дії не менше 6 місяців. Копія першої сторінки.
  • анкетні дані
  • 1 фото, 3,5х4,5 см
  • довідка з банку, не менше 650 дол на рахунку (для мультивізи від 5700 дол), англійською мовою або з перекладом.
  • довідка з місця роботи з перекладом на англійську мову
  • бронювання авіа – надаємо ми
  • бронювання готелю – надаємо ми

Туристична віза в Таіланд. Бізнес віза. Гостьова віза. Робоча віза. Віза волонтера.

ВАРТІСТЬ

ТАІЛАНД
Туризм, термін дії 3 місяці, термін перебування 30 або 60 днів.3-4 робочих дні90 $
Туризм мульти, термін дії 6 місяців, термін перебування 30 або 60 днів3 – 4 робочих дні.280 $

* Ціна в умовних одиницях наведена для ознайомлення. Оплата здійснюється в гривнях за
банківським курсом на момент оплати, згідно виставленого рахунку.
* Консульський збір включений у вартість.
* Можливо оформлення інших типів віз через Консульство Таїланду в Москві (за запитом).
* У таблиці наведено термін оформлення документів у Консульстві. Наше оформлення складає – 2 робочих дня.
* Термін розгляду документів може змінюватися на розсуд Консульства.
* Ми несемо відповідальність за якість підготовки документів, але не можемо впливати на рішення Консульства.

Замовити оформлення візи

Заповніть просту форму і наш консультант зв’яжеться з Вами