Термін оформлення:
  • 5 робочих днів
Дні подачі документів:
  • понеділок
  • вівторок
  • середа
  • четвер
  • п’ятниця

ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ В ЯПОНІЮ

Туристична віза в Японію буває 1/15, 1/30, 2/30. (Кількість в'їздів / кількість днів перебування за 1 в'їзд).

Після «спрощення» візового режиму з Україною Консульство Японії стало уважно вивчати фінансовий стан заявника.

У туриста обов'язково повинен бути рахунок (депозитні рахунки або рахунки по ПП не підходять) і обов'язково має бути рух коштів за 3 місяці.

Японія досить «дорога країна», тому і сума на Вашому рахунку повинна бути значною, крім того гроші не повинні бути останніми.

Так для поїздки на 5 -7 днів у Вас повинно бути не менше 70000 гривень. Сума повинна покривати витрати на проживання, переліт і щоденні витрати.

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ ДО ЯПОНІЇ

  • Закордонний паспорт + копія першої сторінки
  • анкетні дані
  • 2 фото, 45х45 мм.
  • довідка з місця роботи
  • довідка з банку з рухом коштів за 3 місяці
  • бронювання авіа – надаємо ми
  • бронювання готелю – надаємо ми
  • детальний план поїздки – надаємо ми.

Бізнес віза. Гостьова віза. Віза моряка. Віза моделі.

ВАРТІСТЬ

ЯПОНІЯ
Туризм 1х15. Коридор 90 днів5 робочих днів80 $
Туризм 1х30. Коридор 90 днів5 робочих днів100 $
Туризм 2 х15. Коридор 90 днів5 робочих днів120$

*Вартість в умовних одиницях наведена для ознайомлення. Оплата відбувається в гривні по банківському курсу на момент оплатим, у відповідності до отриманого рахунку.
* У таблиці наведено термін оформлення документів у Консульстві. Наше оформлення складає – 2 робочих дні.
* Термін розгляду документів може змінюватися на розсуд Консульства.
* Ми несемо відповідальність за якість підготовки документів, але не можемо впливати на рішення Консульства.

Замовити оформлення візи

Заповніть просту форму і наш консультант зв’яжеться з Вами